Om TNF Profil & Design AB

TNF Profil & Design AB är en helt fristående och mycket flexibel leverantör!

TNF Profil & Design AB är ett ungt företag med ett fåtal år på nacken, dock så har vi som jobbar här en mångårig erfarenhet från denna brasch och jobbat med detta sen mitten av nittiotalet men då som anställda säljare på stora företag i branschen.

Vår affärsidé är att erbjuda produktmedia till företag i Sverige med känsla och hög servicenivå. Vi utgår från vårt fräscha showroom i Solna / Stockholm.Vi vill inspirera våra kunder att köpa rätt produkter som passar för just deras typ av företag, det är allt från att välja rätt penna till kläder som personalen har på sig för att dels skapa gemenskap och var företagets ansikte utåt.

Vi anstränger oss verkligen för att lära känna er och ert företag för att kunna erbjuda er att bli den VIP kund ni förtjänar att vara. Detta oavsett om ni är ett enmansföretag eller stor koncern.

Vi tänker utanför boxen och är proaktiva och detta är inget vi tar betalt extra för.

Vårt utbud inom produktmedia är enormt, antalet artiklar i vår webbutik ökar ständigt och är idag uppe i över 200 000 artiklar i vår webshop.

Vi erbjuder betydligt fler varumärken än de ni hittar i vår webshop så kontakta oss med vilka frågor ni än kan ha.

Välkommen att kontakta oss för mer info!

HITTA TILL OSS!


Vi på TNF har många års erfarenhet av profilreklam och i den djungel med 100 000-tals olika profilprodukter att välja bland så det kan ofta vara svårt att hitta rätt i profilprodukter utan professionell hjälp så ni får rätt produkt till rätt pris.

Det finns många klassiker inom presentreklam och profilkläder att välja på som exempelvis t-shirts, jackor, golfbollar, pennor, paraplyer som alltid kommer att vara bra profilreklam men för att hitta det som sticker ut är inte så lätt i det enorma utbud som finns och där kommer vi in i bilden och vi hjälper gärna till med att guida er rätt för att ni ska få den profilreklam som passar just ert företag.

För att kunna hjälpa er på bästa sätt så underlättar det om vi får information om hur er logo ser ut och vad ni har för budget samt vilken er målgrupp är. Därefter så kan vi snabbt återkoppla med förslag på olika profilprodukter som passar just ert företag.