Använd gärna formuläret nedan för att Kontakta oss.Kontakta oss gärna med dina frågor.

Tomas Ytterberg 072 - 309 95 65, tomas@tnf.nu

Anders Adefelt 072 - 309 95 57, anders@tnf.nu


Adress

TNF Profil & design
Råsundavägen 116
169 50 SOLNA

Org.nr.

556847-1709

Får vi ett korrektur innan beställningen blir bindande?

På alla ordrar med logotryck så gör vi alltid korrektur för att säkerställa att det blir som ni önskar och förväntat er. Först när ni godkänt ordern blir den bindande men i vissa fall där vi behövt köpa in material för att hinna med er order så är ordern bindande så snart vi gjort detta men vi skickar en överenskommelse som ska godkännas innan vi gör detta.

Har ni ni andra produkter än det som finns på hemsidan?

Vi har i princip alla produkter som finns att tillgå för vår bransch men vi har också många produkter som inte är vanligt förekommande inom profilbranschen så som specialproduktion av er egna designade produkter. Kontakta oss för mer info så berättar vi vad vi kan göra för just er.

Har ni ett showroom där vi kan komma och titta och känna på profilprodukter?

Ja vi har ett fräscht showroom där vi visar våra bästa förslag inom profilreklam, ni är alltid välkomna till oss på en kopp nymalet gott kaffe.

Vad har ni för leveranstider?

Våra leveranstider av logomärkt profilreklam är bland de kortaste i branschen så välkommen att fråga oss om just det ni kan tänkas vara intresserade av.

Vilka öppettider har ni?

Våra normala öppettider är 9-17 men vi kan ha öppet speciellt för er utanför den ordinarie arbetstiden. Nu under Corona utbrottet så har vi begränsade öppettider men vi är anpassningsbara och kan ha öppet speciellt för er även under ej ordinarie öppettider.


Beställning

Beställningar tas emot via besök i butiken eller hemsida, e-post och telefon.

Priser

Samtliga priser är angivna i SEK exklusive moms. En beställning bekräftas alltid genom en orderbekräftelse.

Fraktkostnader

Frakt sker Ex works.

Betalningsvillkor

30 dagar efter godkänd kreditprövning.

Leveranstider

Normal leveranstid på logomärkta varoro är ca 3-4 veckor efter lagd order. Både längre & kortare leveranstid kan förekomma i vissa fall.

Avgifter

Inga faktureringsavgifter, expeditionsavgifter eller liknande förekommer.

Kundens ansvar

Kontrollera att översänt korrektur är korrekt & att kontrollera att godset är levererat enligt beställning. Eventuella fel & skador meddelas omgående och senast 7 dagar efter leverans.

Reklamation

Reklamation av felleverans eller felaktiga varor skall ske inom 7 dagar från ankomstdag. Kontakta TNF Profil & Design AB för mer information. Transportskador reklameras direkt till speditören inom 7 dagar från ankomstdag. Reservation för felaktiga priser, felsatta decimaler etc.

Ångerrätt

Det finns ingen ångerrätt på beställda varor. I de fall förädling ej har påbörjats försöker vi i största mån tillgodose kunds önskan om att häva köpet. Kostnader som som kan uppkomma debiteras alltid kunden.Vi på TNF har många års erfarenhet av profilreklam och i den djungel med 100 000-tals olika profilprodukter att välja bland så det kan ofta vara svårt att hitta rätt i profilprodukter utan professionell hjälp så ni får rätt produkt till rätt pris.

Det finns många klassiker inom presentreklam och profilkläder att välja på som exempelvis t-shirts, jackor, golfbollar, pennor, paraplyer som alltid kommer att vara bra profilreklam men för att hitta det som sticker ut är inte så lätt i det enorma utbud som finns och där kommer vi in i bilden och vi hjälper gärna till med att guida er rätt för att ni ska få den profilreklam som passar just ert företag.

För att kunna hjälpa er på bästa sätt så underlättar det om vi får information om hur er logo ser ut och vad ni har för budget samt vilken er målgrupp är. Därefter så kan vi snabbt återkoppla med förslag på olika profilprodukter som passar just ert företag.