Våra bästa förslag på Julklappar 2023


Matgåvor Fröken Foodie

Fröken Foodie erbjuder de finaste och mest smakfulla gåvor med smidigaleveranser. Alla matgåvor är vackert inslagna i en gåvokartong men vi harockså ett stort urval av korgar och trälådor.

Varför inte en riktigt bra bluetoth högtalare som Julklapp i år ?

Högtalare har vi många bra modeller av.
En riktigt önskvärd gåva till dina anställda eller kunder!
Klicka på bilden för våra bästa högtalare.
Kontakta oss för offert

Hörlurar som JULKLAPP!

Ett par riktigt bra hörlurar tycker vi är en bra Coronagåva / Julklapp.
Klicka på bilden så hittar ni ett antal av våra bästa hörlurar
Kontakta oss för offert!

Godis är gott!

Här hittar ni våra bästa förslag på julgodis av högsta kvalitét!

GÅVOKORT

Vi har gåvokort för alla plånböcker, från ca 150 kr upp till flera tusen kronor. Ni kan även bestämma värdet själv på flera av våra gåvokort.

Korten kan anpassas för att mejlas ut eller skickas med sms men klassiska fysiska kort som ni kan få med ert eget ryck går också att ordna.

FAT AZZ

Det innovativa varumärket med produkter som verkligen sticker ut.Sommarpresenter till personal är otroligt uppskattat av anställda på företag. Hos TNF så kan ni välja på ett av branschens vassaste utbud av bra gåvor till er personal och kunder. I dessa svåra tider när vi distanserar oss och inte får träffa våra kollegor så är det ännu viktigare att visa sin uppskattning. En sommarpresent behöver inte alltid vara så dyr för att bli uppskattad. Med vår långa erfarenhet så kan vi ge er bra förslag på vad som passar just er personal och kunder.