Företagsjulklappar

Här hittar ni våra noga utvalda julklappstips för er personal och kunder som var aktuella inför julen 2017.
Detta sortiment byts ut i september 2018 inför nästa jul.
Kom gärna och besök oss för att se produkterna live i vårt showroom i Solna


TNF´s BÄSTA JULKLAPPSTIPS !

119 julklappsförslag som alla kostar 360 kr som är den summa som är avdragsgill för julklappar till personalen.


240 kr

Gåvokort Vinga of Sweden Klassisk

Ett prisvärt gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland 100 st gåvor. Klicka på bilden/kortet för att få mer information om detta gåvokort samt om sortimentet. Pris 240 kr, Frakt 70 kr.

360 kr

Gåvokort Vinga of Sweden Regal

Vårt populäraste gåvokort med ett stort utbud av flera olika varumärken och produkter. Som mottagare väljer du bland 100 st gåvor. Klicka på bilden/kortet för att få mer information om detta gåvokort samt om sortimentet. Pris 360 kr, Frakt 70 kr.

500 kr

Gåvokort Vinga of Sweden Extravagans

Detta är ett av de exklusivare korten som vi har att erbjuda. Vi har lite färre alternativ på detta kort men de alla är valda med omsorg. Som mottagare väljer du bland 50 st gåvor. Du hittar exklusiva koppargrytor och rejäla gjutjärnsgrytor, men också tidningsprenumerationer och härliga bäddset. Blandat med många olika varumärken.Pris 500 kr, Frakt 70 kr.

Kontakta oss för aktuellt sortiment i detta kort

Gåvokort Vinga of Sweden Imperial

Detta är ett av det mest exklusiva kort som vi tillhandahåller. Vi har lite färre alternativ på detta kort men de är alla valda med omsorg. Som mottagare väljer du bland 30 st gåvor. Du hittar exklusiva koppargrytor och rejäla gjutjärnsgrytor, men också tidningsprenumerationer och härliga bäddset. Blandat med många olika varumärken. Pris 1000 kr, Frakt 70 kr. Kontakta oss för mer information om detta kort.

Mitt gåvokort från Sagaform

Mitt Gåvokort är kortet med det lilla extra. Du väljer önskade produkter själv och får även möjlighet att tilläggsbeställa till rabatterat pris i Mitt Gåvokort Webshop.

Kontakta oss för mer info om detta gåvokort.
Orrefors Kosta Boda Gåvokort glasklart

Glasklart - den enklaste och mest uppskattade gåvan för alla tillfällen! Formgivningen och hantverket från Orrefors och Kosta Boda garanterar en uppskattad gåva.

Mottagaren får själv välja i ett stort urval av kvalitetsprodukter av kända formgivare, däribland både nyheter och klassiker. Du kan se hela utbudet av produkter som mottagaren kan välja bland på glasklart.kostaboda.se, skriv TEST1000 och klicka på

Supékort Profile!

Supékort är ett presentkort där mottagaren själv väljer sin gåva ur ett stort exklusivt sortiment. Gåvan levereras sedan med Posten till angiven adress på exakt datum. Supékort har en mängd gåvokort i olika prisklasser som gör det enkelt för dig att hitta just det du vill ge bort.

Vi har hela 13 olika nivåer av kort för att passa alla.
Klicka på bilden och läs mer!


Julklappar från Sagaform

Happy Holidays innehåller Sagaforms hetaste julklappsförslag och som levereras i snygga presentförpackningar.Välkända Orrefors bästa julklappstips

Här finner ni de bästa förslagen av företagspresenter från klassiska Orrefors glasbruk.

Vi erbjuder även Orrefors övriga sortiment, kontakta oss för mer info.

Vinga of Sweden Hösten 2017

Julklappar, företagspresenter från Vinga of Sweden

Här hittar ni massor av trevliga gåvor för er personal och kunder.

Julklappstips från Craft

Mjuka julklappar från Craft